Kreikkalainen iltapala kahdelle

2-4:lle hengelle
kastike
250g kreikkalaista jugurttia
1 kokokynsivalkosipuli tai monta pientä kynttä
1 säilötty sitruuna
hyppysellinen suolankukkaa maun mukaan tarvittaessa
purista valkosipuli kulhoon, leikkaa säilötty sitruuna niin pieneksi kuin saat,
poimi siemenet pois ja lisää kulhoon jugurtin kanssa. Sekoita hyvin ja anna hetki maustua. Lisää suolaa tarvittaessa.

sienet

100g Portobello sieniä
voita paistamiseen
suolankukkaa
Putsaa ja leikkaa portobellot vajaan cm paksuisiksi siivuiksi ja paista ne voissa.

salaatti

1 feta
kuivattua oreganoa fetan päälle.

kirsikkatomaatteja. nyt saa kaupoista ihania värejä, mutta voit valita.
½ kurkku leikattu omalla tyylilläsi paloiksi
½ punasipuli hienoiksi siivuiksi leikattuna
lehtipersiljaa koristemausteeksi paljon

1 prk Belle Iloise sardiineja oliiviöljyssä
Apero oliiviöljykeksejä
Chateau Virant AOP oliiviöljyä kastikkeeksi.

Asettele kaikki esim. kuvan osoittamalla tavalla.
Kaiva tsatsikin keskelle kuoppa.
Juuri ennen tarjoilua lisää kuoppaan, fetan ja salaatin päälle hyvä oliiviöljy.

DeliDelin Laura on kokki ja intohimoinen reseptien kokeilija jo 20 vuotta.