Viikunamarinoitu kana ja bulgur salaatti

2:lle tarvitset

Kana:
400 g kanan paistileike tai rintafilee
1 prk DeliDelin viikunahilloketta
1 tl suolankukkaa
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl mustapippuria
Bulgursalaatti
4 jääsalaatinlehteä
2 säilöttyä sitruunaa
1 granaattiomena
Korianterin lehtiä
2 dl burguria
2 rkl cashew pähkinöitä
Harmaasuolaa keitinveteen

Sekoita oliiviöljy ja suola uunivuoassa. Lisää kanat, sekoita ja lisää pippuri ja viikunahilloke. Sekoita hyvin ja paista 200 asteessa noin 20-30 min, kunnes kana on kypsää ja se on saanut kaniin värin marinadista. Voit välillä käännellä kanoja paiston aikana.
Jäähdytä kana.
Keitä bulgur ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Leikkaa säilötyt sitruunat pieniksi paloiksi ja ota granaattiomenan mehu ja siemenet talteen. Leikkaa salaatinlehdet pienemmiksi.
Sekoita kulhossa sitruunasilppu, granaattiomenan mehu ja siemenet, bulgur salaatti ja koriantelin lehtiä. Asettele lautasille bulgursalaatti ja päälle kana, cashew pähkinät ja kastikkeeksi kanasta uunivuokaan jäänyt marinadi.
Koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterin lehdillä.

DeliDelin Laura on kokki ja intohimoinen reseptien kokeilija jo 20 vuotta.