Géléfine-viinihyytelö, Chateau Virant, 320 g

9,50

Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!

tuotetunnus (SKU) 1930 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Ranskalaisten vastine mustaherukkahyytelölle on ehdottomasti viinihyytelö eli gelée de vin cuit. Hyytelö valmistetaan ”keitetystä viinistä”, vin cuit, joka on tyypillinen, provencelainen punaisista rypäleistä valmistettu jälkiruokaviinityyppinen viini. Hyytelöä voi käyttää monipuolisesti niin suolaisten ruokalajien kumppanina, juustojen kera kuin jälkiruoissa. Erityisen hyvin viinihyytelö sopii ranskalaisittain hanhenmaksalle, vaaleille lihoille, riistalle, juustoille, voileivälle, kakkuihin sekä omenaisille jälkiruoille.

viini, sokeri, hyytelöimisaine: pektiini
vin, socker, gelningsmedel: pektin

Lisätiedot

Paino 320 g
Ean koodi: 3760081696710
Koko laatikko: 6

Energia: 1081 Kj / 254 Kcal Rasva: 0.1g josta tyydyttynyttä: 0g Hiilihydratit: 67,8g josta sokeri: 63,3g Proteiini: 0.5g Suola: 0,01g Kuitu: 0,7g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *