Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa padassa pitkään keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptien mukaan. Tämä kolmea eri sitrushedelmää sisältävä luomuhillo on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka ovat kaikki luomutuotantoa. Hillossa on käytetty appelsiinin, sitruunan ja greipin lisäksi omenaa, mikä vähentää hillon tarvitsemaa sokerimäärää. Hillossa on jopa 56 % hedelmää. Herkullisen reseptin salaisuutena onkin aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini. Lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja ei hillossa tarvita. Appelsiini-greippi-sitruunahillo sopii loistavasti esimerkiksi paahtoleivän päälle, croissantin väliin tai jälkiruokien ja leivonnaisten täytteeksi.
Tuotearvioita ei vielä ole.