DeliDelin kauppa

309 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 24,80

    Runsaiden makujen välimerelliseen keittiöön sopii täydellisesti Huilerie Cauvinin Délicate-luomuoliiviöljy. Se maistuu loistavasti paahdetun leivän päällä, vinegreteissä sekä salaateissa. Se soveltuu hyvin myös paistamiseen ja friteeraukseen.

  • ankankoivet 4 5kpl koko ltk 8kpl toimitettu kotiin
    156,00

    DeliDelin säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan. Tästä saat taatusti herkullisen ruokapöydän kruunun suuremmallekin seurueelle suoraan kotiin kuljetettuna. DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.

  • savustettu paprikajauhe sweet min
    3,95

    La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • Valkoinen Germon tonnikala–tonnikalan kuningas g
    9,45

    Valkotonnikala – tonnikalojen kuningas

    Kun haluat olla varma, että syöt varmasti laadukasta tonnikalaa ja ylipäätään aitoa tonnikalaa, kannattaa valita la belle-iloisen valkotonnikala oliiviöljyssä. Valkotonnikala on tonnikaloista arvostetuin sen hienostuneen maun sekä kiinteän ja hienojakoisen koostumuksensa ansiosta. Kokeile itse!

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy prestige 500ml min
    18,90

    La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.

  • kirsikkahilloke min
    3,50

    Lucien Georgelinin kirsikkahilloke on täynnä täyteläistä kirsikan makua ja sisältääkin aitoa kirsikkaa jopa 65 %. Kokeile kirsikkahilloketta niin juustojen kanssa, leivällä kuin jälkiruoissa. Tämä kirsikkahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja, joten voit nautiskella sitä hyvällä omatunnolla!

  • viikunahilloke 150g min
    3,50

    Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!

  • suolankukka 125g
    6,90

    Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.

  • harmaa merisuola karkea min
    4,20

    Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!

  • spaghetti 8 min pastificio morelli 1
    5,75

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • 44,00

    Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.

  • siideri omena calvadoshyytelo camambert pont leveque juustolle
    5,00

    DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!

  • valkoviini paarynahyytelo roquefortsinihomejuustolle
    5,00

    Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.

  • 290 oliivit tumma maustettu timjamilla kiveton
    4,50

    Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

  • 291 oliivit vihrea maustettu provencen yrteilla kiveton
    4,50

    Provencelaisen Olives Arnaud’n vihreät kivettömät oliivit ovat vähäsuolaisia ja maustettu Provencen yrteillä. Oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn. Tässä on todellinen herkkutuote oliivien ystäville!