DeliDelin kauppa

309 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 84408 thai riisi 2kg min
    9,85

    Lotus-perheeseen kuuluva luomu-thai-riisi eli jasmiiniriisi saa tunnistettavan arominsa alueelta, jossa se kasvatetaan. Riisi viljellään luomuna Koillis-Thaimaassa, mikä takaa sille parhaan mahdollisen laadun Hom Mali -riiseistä eli jasmiiniriiseistä.

  • 84407 couscous min
    6,20

    Ranskalaisen Le Renardin Couscous fin on karkeusasteeltaan hienojakoista kuskusta. Se on aitoa perinteistä kuskusta, joka on valmistettu korkealaatuisesta durumvehnästä. Valmistat siitä herkulliset lisukkeet, tabboulehit sekä muut ruokalajit.

  • 84406 halva pistaasi min 1
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian pistaasilla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita.

  • 4405 halva vanilja min
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian vaniljalla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita. Vanilja tuo siihen herkullisen pehmeän aromin.

  • kirsikat siirapissa 320g
    7,50

    Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.

  • vuohenjuustotahna maustettu savustetuilla paprikan hiutaleita 110g min
    5,90

    Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!

  • sherryetikka de xerez gran reserva finca la barca 250ml min
    14,20

    Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.

  • tattitahna maustettu tryffelilla 110g min
    5,90

    Finca la Barcan tryffelillä maustettu tattitahna on ylellisen herkullinen tuorejuustopohjainen levite. Sen aito tatin maku saa viimeisen silauksen ripauksesta tryffeliä. Kokeile tätä pehmeän kermaista ja sileää levitettä vaalealla leivällä, suolakeksillä, grissiniin dippaillen tai ruoanlaitossa!

  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    5,90

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

  • reganas ekstra neitsytoliivioljykekseja 180g min
    5,65

    Espanjalaisen Finca la Barcan Regañás-keksit ovat puhtaasta vehnästä ja oliiviöljystä leivottuja suolaisia keksejä. Ne on leivottu perinteisin menetelmin ilman keinotekoisia aineita. Kekseissä yhdistyy rapea koostumus puhtaan oliiviöljyn ja seesaminsiementen aromiin. Herkuttele erilaisten levitteiden, tahnojen ja täytteiden kanssa!

  • valkoinen tonnikala zanzibar luumu ja mausteet 80g
    4,80

    La belle-iloisen valkoinen tonnikala Sansibarin tapaan on maustettu eksoottisilla mausteilla ja kuivatulla luumulla. Valkoinen Germon-tonnikala on säilötty korkealaatuiseen oliiviöljyyn ja maustettu Itä-Afrikalle ja Lähi-idälle tyypillisillä mauilla ja kuivatuilla luumuilla.

  • valkoinen tonnikala luzienne chili ja ilmakuiv kinkku 80g
    4,80

    Ranskalaisen la belle-iloisen valkoinen tonnikala Baskimaan tapaan on höystetty Baskimaalle tyypillisillä mauilla. Valkoinen Germon-tonnikala on säilötty oliiviöljyyn, ja sitä maustamaan on lisätty Bayonnen ilmakuivattua kinkkua sekä Espelette-chilipaprikaa. Herkuttele sellaisenaan tai osana ruoanlaittoa!

  • valkoinen tonnikala marie galante kookos ja lime 80g
    4,80

    Karibianmeren pieni saari, Marie-Galante, on inspiroinut makumaailman tähän tonnikalasäilykkeeseen. Arvostettu ja laadukas valkoinen Germon-tonnikala on höystetty kookoksella, paprikalla, limellä ja Colombo-mausteseoksella. Nauti sellaisenaan tai käytä esimerkiksi piirakan tai leipästen täytteenä.

  • luomubalsamiko min
    6,50

    Mariangela Prunotton balsamico on aito modenalainen luomubalsamico. Sen monitahoiset aromit tekevät siitä täydellisen monenlaisten annosten viimeistelyyn. Käytä myös sellaisenaan marinadeihin ja salaatteihin. Sopii vegaaneille.