Kuvaus
Rincón de la Subbética -oliiviöljyssä käytettävät luomuoliivit kerätään sadonkorjuun ensimmäisinä päivinä. Hojiblanca-lajikkeen oliivit kasvavat koko vuoden ajan tarkan valvovan silmän alla, jotta oliivien laatu säilyy parhaana mahdollisena koko tuotantoprosessin läpi kasvatuksesta öljyn pullotukseen.
Oliiviöljyn tuoksusta voi aistia intensiivisen vihreän hedelmäisyyden. Tuoksussa on lukuisia eri sävyjä aina yrttisyydestä tomaatinlehtiin. Rincón de la Subbétican ensi suutuntuma on makeahko, ja mukana voi aistia vihreää mantelia. Maku kehittyy lopulta intensiivisemmäksi, ja mukaan tulee karvautta ja pippurisuutta. Öljyn aromit tulevat esiin täydellisessä järjestyksessä, ja sillä on viipyilevä ja suuri maku.
Rincón de la Subbética on parhaimmillaan, kun se nautitaan kuumentamattomana esimerkiksi leivän kanssa, annosten viimeistelyssä, salaateissa sekä lihojen ja rasvaisten kalojen kanssa.
Tässä on oliiviöljy, joka on voittanut 590 palkintoa vuodesta 2004, ja pelkästään 46 palkintoa vuonna 2021!
Tuotearvioita ei vielä ole.