Kuvaus
Kesän parhaimpana hetkenä poimitaan käsin Mariangela Prunotton tomaattipassatassa käytettävät luomutomaatit. Poiminnan jälkeen ne viedään suoraan jalostettavaksi herkulliseksi tomaattipassataksi 48 tunnin kuluessa poimimisesta. Tomaattipassatan tomaatit eli paseeratut tomaatit kypsennetään ilman suolaa. Valmiiseen passataan ei myöskään lisätä lainkaan sokeria, yrttejä tai muita ainesosia. Pelkät auringon kypsyttämät italialaiset luomutomaatit riittävät.
Tomaattipassata on valmis käytettäväksi heti sellaisenaan, esimerkiksi pastakastikkeena oliiviöljyn kera. Voit käyttää passataa myös mihin tahansa reseptiin tuoreen tomaatin sijaan. Lisäämällä siihen valkosipulia ja oliiviöljyä saat täydellisen tomaattikastikkeen niin pastalle, pizzalle kuin bruschetalle.
Tuotearvioita ei vielä ole.