Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa padassa pitkään keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptien mukaan. Luomuaprikoosihillo on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka ovat kaikki luomua.
Hillossa on käytetty aprikoosin lisäksi omenaa, mikä vähentää hillon tarvitsemaa sokerimäärää. Hillossa on jopa 50 % aitoa aprikoosia.
Herkullisen reseptin salaisuutena on aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini. Lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja ei tarvita. Luomuaprikoosihillo sopii täydellisesti esimerkiksi leivän päälle, croissantin väliin tai jälkiruokien ja leivonnaisten täytteeksi!
Tuotearvioita ei vielä ole.