Kuvaus
Chateau Virantin Aglandau-oliiviöljy on kultamitalilla palkittu, erittäin korkealaatuinen ekstraneitsytoliiviöljy. Se valmistetaan ainoastaan aglandau-lajikkeen oliiveista. Kyseessä on myös Chateau Virantin voimakkain oliiviöljy, jossa maistuu mukava pippurinen jälkipotku. Öljyn aromikirjo on hyvin laaja, ja siinä voikin havaita niin tuoretta ruohoa, tomaatinlehtisyyttä, pihlajanmarjaa, basilikaa, persiljaa, vihreää banaania, pinaattisuutta, mantelia ja pähkinäisyyttä. Chateau Virant on paikallinen, ei-teollinen tuottaja, jonka jokainen sato on aina hieman erilainen. Tämän takia öljyn maku voi vaihdella pienissä määrin vuodesta toiseen. Oliivit kerätään tilan omasta oliivitarhasta Provencessa ja kylmäpuristetaan saman tien, mikä takaa öljyn aromien ja antioksidanttien säilymisen.
Aglandau-oliiviöljyä voi käyttää niin sellaisenaan kuin ruoanlaittoon. Öljyn aromit ja antioksidantit säilyvät parhaiten, kun öljyä ei kuumenna. Kokeile sitä erilaisille ruokaisille salaateille, tabbouleh-salaatille, pastasalaateille, ratatouillelle ja muille tomaattipohjaisille ruokalajeille, valkoisille kaloille, piirakoille, anjovispohjaisille ruoille ja aiolille. Se on myös loistava kumppani rucolalle, tomaatti-mozzarellasalaatille ja erilaisille lihoille!
Tuotearvioita ei vielä ole.