Kuvaus
DeliDelin ankankoivet ovat peräisin perinteisestä ranskalaisesta maalaisankkarodusta, jolle on tyypillistä verkkainen kasvuvauhti. Se on myös hyvin tunnistettava mustasta ja valkoisesta väristään.
Ankkojen kasvatukselle on myönnetty hyvin tarkkaan säädelty ja valvottu Label Rouge -sertifikaatti. Sen mukaan ankkojen tulee olla perinteistä maalaisrotua, niiden ruokinnassa ei saa käyttää geenimanipuloitua rehua eikä ankoille saa syöttää antibiootteja. Ankkoja saa lihottaa ainoastaan perinteisin menetelmin ulkona kasvattaen ja lounaisranskalaisella maissilla syöttäen. Sertifikaatti takaa siis hyvin korkealaatuisen ja eettisen lihatuotannon.
Fredrik (varmistettu kirjoittaja) –
Prisvärda. Snabb leverans per post.
Johanna Halinen (varmistettu kirjoittaja) –
Ehdottoman hyvää, parasta lihaa mitä on syönyt. Säilykkeenä ihanteellinen varastossa aina olla.
Ihana lahja vietäväksi ja helppo ja nopea juhlaruoka itse laitettavaksi.