Lihatuotteet

Pateet, rilletet, terriinit… Vesi jo herahtaa kielelle, kun vain ajattelee, mitä kaikkea herkullista ranskalainen keittiö tarjoakaan. DeliDelistä löydät herkulliset lihapohjaiset levitettävät ja leikattavat lihasäilykkeet arkeen ja juhlaan. Suosimme vain aidosti laatuun panostavia ja perinteisiä tuottajia, jotka eivät käytä tuotteissaan keinotekoisia maku- tai lisäaineita. Tilaa meiltä omaksi iloksi tai lahjaksi!

10 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • hanhenrasva 320g min
    4,95

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • 50 prossa ankanmaksa bloc 70g
    5,95

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

  • 4,24

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • hanhirillette
    3,58

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    4,80

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

  • Enchaud pitkään kypsennetty porsaanfilee 450g
    12,90

    La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.

  • maalaispate 220g bio min
    7,90

    Lucien Georgelinin luomumaalaispatee on valmistettu perinteisellä reseptillä kokonaan luomuainesosista. Siinä käytettä liha on lisäksi täysin ranskalaista. Luomumaalaispateessa maistuu aito vanhanajan patee, kuten ranskalaiset isoäidit tapasivat sen ennen tehdä!

  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    5,90

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

  • ankanrasva 350g min
    4,61

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

  • Maalaispate 220g min
    4,25

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.